Cum cumpăr?

Dacă doriţi să achiziţionaţi produse din acest magazin virtual urmaţi paşii de mai jos:
Navigaţi pe site. Pentru comandă aveţi trei posibilităţi:
a. Înregistraţi-vă pe site şi folosiţi coşul de cumpărături adăugând produse de care aveţi nevoie prin apăsarea butonului: adaugă în coş. Menţionaţi cantitatea dorită, mărimea dorită și culoarea dorită, după caz, și în funcție de disponibilitatea stocului.
b. Scrieţi-ne un e-mail pe pagina de contact menţionând codul, denumirea şi cantitatea produselor, cât şi datele Dvs.: nume, prenume, datele firmei – dacă este cazul, adresa de facturare, adresa de livrare, un număr de telefon.
c. Contactaţi-ne telefonic la numărul afişat pe pagina de contact şi să enumeraţi produsele de care aveţi nevoie.
După înregistrarea pe site puteţi naviga printre produsele listate. În partea dreaptă veţi găsi categoriile de produse.
Dacă doriţi să găsiţi un produs anume, vă puteţi folosi de motorul de căutare pentru magazinul virtual, situat în partea de sus a paginii. Veţi putea adăuga produsul în coş apăsând pe butonul: adaugă în coş, precizând eventual cantitatea dorită.
Apoi veţi avea de ales între a finaliza sau a continua cumpărăturile. Dacă optaţi pentru finalizarea cumpărăturilor, urmează câţiva paşi de a ne informa despre modalitatea de livrare, cât şi despre datele de livrare. Dacă continuaţi cumpărăturile, produsul ales va rămâne în coşul de cumpărături.
Dacă aveţi întrebări în legatură cu utilizarea webshopului, contactaţi-ne, vă stăm la dispoziţie!

*Notă: Înainte de a fi procesate, toate comenzile trebuie confirmate telefonic, de către clienți!