Politica de retur

Fz-forza.ro oferă retur gratuit pentru clienții care notifică intenția lor de returnare a produselor comandate, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

Comenzile cu livrare pe teritoriul României sunt eligibile pentru retur gratuit. În urma solicitării primite de la client, fz-forza.ro va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur.

În caz de retragere din contract, clientul este obligat să restituie produsele achiziţionate în termen de maximum 30 de zile de la data retragerii din contract.

Modalităţi şi termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice fz-forza.ro intenţia sa de a returna produsele achiziţionate, prin e-mail la badminton@fz-forza.ro sau prin telefon la numărul (+40) 744 423 454 în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, fz-forza.ro poate refuza coletul.

Informaţiile necesare care trebuie furnizate către fz-forza.ro pentru trimiterea curierului sunt următoarele:

  • data expedierii coletului;
  • numărul Comenzii;
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur.

La primirea informaţiilor referitoare la intenţia de retur a clientului, fz-forza.ro efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicată în comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intră în responsabilitatea clientului, acestea urmând a fi asumate de fz-forza.ro.

Condiţii de returnare a produselor

În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificat de garanţie etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie ca la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondență cu fz-forza.ro).

În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată şi nedesigilată.