Termeni și condiții

Termeni și condiții

 1. Acceptarea acordului
 2. Obligațiile www.fz-forza.ro
 3. Obligațiile utilizatorului
 4. Cum cumpăr?
 5. Livrare-returnare
 6. Plata
 7. Politica de confidențialitate. Securitatea datelor
 8. Legislația aplicabilă

Prezentul acord se încheie, indiferent de scopul vizitei, între utilizatorii (atât persoane fizice cât şi cele juridice) site-ului www.fz-forza.ro şi al subpaginilor acestuia, denumiţi în continuare Utilizator şi www.fz-forza.ro, având sediu social la adresa: Str. Costescu Petre, nr. 28, sector 4, Bucuresti, Romania

 1. Acceptarea acordului

Se consideră acord acceptat implicit între Utilizator şi www.fz-forza.ro, vizitarea site-ului www.fz-forza.ro sau a subpaginilor acestuia.

 • Obligațiile www.fz-forza.ro. Conținutul site-ului www.fz-forza.ro. Drepturi de autor

Scopul www.fz-forza.ro este de a oferi satisfacţie deplină Utilizatorului prin oferirea produselor de calitate, livrare promptă, comunicare rapidă, amabilitate. Informaţiile de pe www.fz-forza.ro şi subpaginile acestuia, articole, descrieri, poze, au caracter informativ, sunt valide şi aparţin autorului. Aceste informaţii nu pot fi preluate fără acordul autorului. www.fz-forza.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceste informaţii fără anunţare prealabilă (poze, descrieri, preţuri şi altele).

 • Obligațiile Utilizatorului

Utilizatorul are obligaţia de a furniza date corecte şi valide, în special în vederea onorării comenzii acestuia. Utilizatorul are obligaţia să ne comunice în scris imediat orice reclamaţie sau observaţie legate de bunuri sau servicii oferite de www.fz-forza.ro.

 • Cum cumpăr?

Dacă doriţi să achiziţionaţi produse din acest magazin virtual urmaţi paşii de mai jos:
Navigaţi pe site. Pentru comandă aveţi trei posibilităţi:
a. Înregistraţi-vă pe site şi folosiţi coşul de cumpărături adăugând produse de care aveţi nevoie prin apăsarea butonului: adaugă în coş. Menţionaţi cantitatea dorită, marimea dorita si culoarea dorita.
b. Scrieţi-ne un e-mail pe pagina de contact menţionând codul, denumirea şi cantitatea produselor, cât şi datele Dvs.: nume, prenume, datele firmei – dacă este cazul, adresa de facturare, adresa de livrare, un număr de telefon.
c. Contactaţi-ne telefonic la numărul afişat pe pagina de contact şi să enumeraţi produsele de care aveţi nevoie.
După înregistrarea pe site puteţi naviga printre produsele listate. În partea dreaptă veţi găsi categoriile de produse.
Dacă doriţi să gasiţi un produs anume, vă puteţi folosi de motorul de căutare pentru magazinul virtual, situat în partea de sus a paginii. Veţi putea adăuga produsul în coş apăsând pe butonul: adaugă în coş, precizând eventual cantitatea dorită.
Apoi veţi avea de ales între a încheia sau a continua cumpărăturile. Dacă optaţi pentru încheierea cumpărăturilor, urmează câţiva paşi de a ne informa despre modalitatea de livrare, cât şi despre datele de livrare. Dacă continuaţi cumpărăturile, produsul ales va rămâne în coşul de cumpărături.
Dacă aveţi întrebări în legatură cu utilizarea webshopului, contactaţi-ne, vă stăm la dispoziţie!

 • Livrare-Returnare

Pentru informaţii legate de livrare şi returnare vizitaţi subpagina: „Livrare şi Returnare”. Acordăm garanţia de returnare de 10 zile lucrătoare la orice produs listat în webshop, cu condiţia ca acesta să fie comunicat în scris înaintea returnării.

 • Plata

Informaţii legate de preţurile produselor şi transportului se găsesc pe www.fz-forza.ro şi apar de asemenea în formularul de comandă. Aceste sume vor fi confirmate telefonic de către Utilizator la momentul contactării acestuia de către www.fz-forza.ro. Nu se livrează produsele fără confirmarea Utilizatorului.

Plata se poate efectua:

 • Ramburs în momentul ridicării coletului de la curierul rapid.
  • Prin ordin bancar in urma acordului prealabil
  • Prin transfer bancar securizat via platfoma MobilPay.

Toate preţurile afişate pe www.fz-forza.ro conţin TVA 19% şi se pot schimba fără anunţare prealabilă.

 • Politica de confidențialitate-Securitatea datelor

Vă rugăm citiţi cu atenţie următoarele aspecte privind confidenţialitatea datelor Dumneavoastră de pe www.fz-forza.ro! Anumite date ajung în posesia noastră fără să vă înregistraţi sau să vă logaţi pe site, este de ajuns o simplă vizită a site-ului. De exemplu: IP-ul Dvs. sau tipul browserului pe care îl folosiţi. Alte date ajung în posesia noastră completând formularele de înregistrare, de comandă, de livrare şi/sau de plată. Utilizatorii/vizitatorii paginii www.fz-forza.ro pun datele lor la dispoziţia noastră de bună voie. Aceste date nu sunt în pericol, nu vor fi divulgate nimănui, în totalitate sau parţial; de aceea vă rugăm să completaţi formularele cu date corecte. Utilizatorii sunt liberi să-şi modifice datele personale de câte ori consideră necesar. www.fz-forza.ro va păstra datele utilizatorilor luând toate măsurile necesare pentru securitatea datelor din punct de vedere etic şi legal, conform legii 677/2001. Părerile şi comentariile publicate pe site nu sunt considerate date ale utilizatorilor sau înregistrări ale acestora. Responsabili pentru aceste pareri şi/sau comentarii sunt numai autorii lor. www.fz-forza.ro.ro îşi rezervă dreptul de a le modifica sau, în cazuri extreme, să le şteargă. Vizitatorul/utilizatorul va trebui să respecte condiţiile de utilizare ale acestui portal şi al magazinului online.

 • Legislația aplicabilă

Obiectivul www.fz-forza.ro este ca orice problemă sau conflict să fie rezolvate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru devine imposibil se vor aplica prevederile legislaţiei româneşti.